Golfköpingsmästaren på Hooks GK v.28!

Golfköpingsmästaren är tillbaka!

Vi kommer from vecka 22 köra igång Golfköpingsmästaren 2023 på Gränna GK. Detta är en tävling för alla som är medlemmar i en Golfköpingsklubb. Spelformen för tävlingen är slaggolf.

Är du fullvärdig medlem i en Golfköpingsklubb betalar du 250+50 kr greenfee/startavgift. Spelar du på din hemmaklubb erlägger du 50 kr i startavgift innan du går ut och spelar. För övriga gäller ordinarie greenfee plus 50 kr.

Tävlingen är öppen för alla med ett klubb-hcp och vi spelar i 3-klasser. Vad gäller starttider, måndag-söndag 07.00-18.00. Du bokar din starttid själv på min golf eller i sweetspot men det måste finnas en markör i bollen. Du har möjlighet under en vecka att spela fler gånger på samma bana men måste betala för var gång.

Golfköpingsmästaren avslutas med en stor final på Gränna GK, där de 100 bästa efter alla spelveckor gör upp om titeln. Finaldagen är gratis, vi bjuder på lunch och ett fantastiskt prisbord.

Spelschema: Gränna v.22, A6 GK v.24, Sand v.25, Skinnarebo v.26, Götaström v.27, Hook v.28, Wiredaholm v.29,  Jönköping v.30 och Ryfors v.31. FINAL Gränna GK v.33

Mer detaljerad information kommer längre fram, håll utkik.

Vi hoppas detta ska stimulera dig som golfare att åka runt och spela på alla banorna.

Mvh/Hooks GK