Påskläger 2023

Under påsken så är det återigen dags för en av höjdpunkterna under golfsäsongen, vårt årliga Påskläger, vi kommer att erbjuda två varianter av läger, ett på hemmaplan och ett på bortaplan. Att som grupp få chansen att spendera tid ihop under några dagar är viktigt för klubbkänslan och vi uppmuntrar alla som har möjlighet till att anmäla sig något av dom två lägren. Se mer info nedan.

3–5/4 Skåne:

Resan kommer att gå söderut till Helsingborg och det blir spel på tre olika anläggningar (St Arild, Allerum, Haverdal) Resan vänder sig till dig som är med i Team Hooks och har lite mer erfarenhet av golfspelandet. Det finns 10 platser på lägret, Vid överanmälan tillämpas SGF Ranking. Priset för att deltaga är 1500: – per person och då ingår alla omkostnader såsom resa, boende, golfspel, måltider.

4–5/4 Hooks Golfklubb:

Detta läger vänder sig till er som är i åldrarna 8–17 år och är ett tvådagars läger utan övernattning, Det är i stället två dagspass med ledare här på Hooks GK. Är golfbanan öppen för säsongen och vi kan nyttja den så blir det såklart en hel del spel där, är banan stängd så finns simulatorn att tillgå. Under dagarna så kommer det bli fokus på både det korta och långa spelet kombinerat med taktik. Priset för att vara med är 300:- per person.

Anmälan görs till: niklas@hooksgk.se