Tävlingar

På Hooks GK har vi ett digert tävlingsprogram med tävlingar för alla målgrupper.

tisdagar spelar vi seniorgolf, för alla medlemmar som är 55+ och både herrar och damer är välkomna att delta.

onsdagar så arrangerar vi får populära onsdagsgolf som är öppen för både medlemmar och icke medlemmar i alla åldrar att delta i. Anmälan görs i Golfcenter och man bokar själv sina starttider och kan spela vilken tidpunkt man vill under dagen.

torsdagar spelar damerna i klubben sin damgolf.

Alla ovanstående tävlingar spelas med en Order Of Merit som pågår under hela säsongen.

Utöver dessa tävlingar så arrangerar Hooks GK ett flertal klubbtävlingar i olika spelformer för att tilltala så många spelare som möjligt, allt från singeltävlingar till 4-manna scramble.

Klubbtävlingar 2024

21/4 KM-Matchkval

4/5 Barbro Edbergs Champagne Cup

5/5 Golf Plaisir Resetouren

11/5 Porsche Center Jönköping – Ladies Open

6/6 Flaggtävling

16/6 Två Generationer

21/6 Midsommargasken

30/6 KM Fyrboll/Foursome

3/8 Hooks Bästa Lag

10-11/8 Klubbmästerskap

17/8 Tre Klubbor plus 7:an

25/8 Seniorernas Tävling

31/8 Dailys – Skönheter kommer till Hook

15/9 Ett slags skönare liv

16/9 Oktaven

22/9 Golfstore Champion

5/10 Scramble – Bartömning

Mer information om varje specifik tävling hittar ni i tävlingskalendern nedan.