Juniorträningar 2024

Nu öppnar anmälan till årets juniorträningar på Hook!

Även i år är vi glada att kunna presentera ett upplägg för unga spelare som vill utveckla sitt golfspel, ha superkul och få ut det mesta av sin tid på banan. 

Under träningspassen kommer du att lära dig grundläggande svingteknik och spelstrategier. Vi kommer att fokusera på alla aspekterna av spelet och det finns planerad träning som täcker viktiga moment inom golf. 

Det handlar dock inte bara om teknik. Vi tror även att golf är ett fantastiskt sätt att ha kul, träffa nya vänner och utveckla viktiga färdigheter som samarbete, tålamod och uthållighet. Vi kommer att ge dig verktyg och stöd för att utveckla dessa färdigheter och hjälpa dig att uppnå dina mål. 

Vi har också en passion för att göra golfen tillgänglig för alla och arbetar hårt för att skapa en inkluderande och välkomnande miljö för alla unga spelare oavsett deras bakgrund eller tidigare erfarenheter av golf. Vi tror att alla kan lära sig spela golf och hoppas att du kommer att känna dig hemma i vår träningsgrupp. 

Vi ser fram emot att träffa dig på banan och hjälpa dig att upptäcka allt det roliga med golfen! 

På Hooks GK delar vi in våra juniorer i fyra träningsgrupper, dels efter ålder men också efter spelstandard. Alla är välkomna att anmäla sig och inga förkunskaper krävs, utrustning finns att låna.

Datum och tider hittar ni på anmälningslänken nedan!

ANMÄLAN SKER HÄR