Ombyggnation av Klubbhuset

Nu är vi i gång med utbyggnad och renovering av klubbhuset.

Det blir en omfattande om- och tillbyggnad. Bättre flöde och mer sittplatser i restaurangen. Entrén blir välkomnande med nytt skärmtak och pergola med uteservering. I den utökade loungen brinner en välkommande brasa och ”golfiana” i form av bl.a. foton och minnessaker från Hooks golfhistoria.

Till vänster, den nya större uppöppnade Golfshopen och mittemot den nya större baren.

Baren övergår i en attraktiv display för ”to-go” rätter för golfarna på språng. Här beställer man maten som kommer att serveras vid borden. Längre in i det öppna köket, show kitchen, ser man kockarna lägga sista handen vid maten. Mitt i restaurangen, nära till alla; sallads/dryckesbuffé.

Runt om sittplatser vid mindre bord, avlånga bord och större runda bord. Borden kommer att vara ”dukade” med servetter, glas och bestick. Befintliga stolar återanvänds och kompletteras med sköna soffor och alkover utmed väggarna som ger en ombonad golfkänsla.

Den tillbyggda glasverandan får utekänsla och vacker utsikt över putting green och ger ytterligare 60 sittplatser. Den kan även användas som ”private dining”, mötesrum för golfgäng och biosittning. Verandan utrustas med modern teknik, bl a stor bildskärm för olika event.

Från verandan och restaurangen har man direkt access till den nya terrassen med grill för kvällens barbecue. Pergolamarkisen ger behagligt solskydd på dagen, men också skydd mot tillfälligt regn.

”Back-of-the-house” byggs ett helt nytt kök med större kyl- och frys, förråd, soprum med källsortering och ny leveransentré. Här bygger vi för framtiden med fokus på att kunna jobba än mer hållbart.

Nya toaletter kommer att finnas dels mellan golfshoppen och omklädningsrummen, dels vid sidoingången från puttinggreen. Omklädningsrummen med toaletter och duschar fräschas upp.

Entrén till vår största konferenslokal, ”Rännet”, kommer att få ett nytt välkommande skärmtak. Ny lobby med nya toaletter. Denna kommer att fungera som sluss upp till den övre lobbyn med ny bardisk och kafféstation. Detta för att höja upplevelsen för våra konferensgäster.

Varmt välkommen till Klubbhuset 2.0 från den 1 april 2024.

Med vänlig hälsning

Hooks Golfklubb

0393-21420

kansli@hooksgk.se